Book ditt selskap eller event på japansk fusion restaurant

Skal du samle familie og venner til et hyggelig selskap, som for eksempel en bursdag, et jubileum eller en annen markering? Eller er det kollegaene du skal invitere til et møte? Rommene våre er tilrettelagt for våre gjester som ønsker det lille ekstra til små og store anledninger. Vi på Nama tilbyr deg en spesiell restaurantopplevelse med å skreddersy alt etter dine preferanser og behov. Booker dere våre private rom setter vi sammen en meny etter deres ønsker (tasting menu) og vi tar selvsagt hensyn til allergier.

Ta kontakt for en unik middagsopplevelse.

Telefonnummer: 55 32 20 10

E-mail: booking@namasushi.no

 

Selskapslokale med mat og drikke i Bergen

Vi har to private rom som kan du kan booke. I rom 1 er det plass til 10 personer og i rom 2 er det plass til 14 personer, og i rom 2 har du også mulighet for konferansefasiliteter med lys og lyd. Å finne det rette selskapslokalet kan være en krevende prosess. Hos oss i Nama ordner vi selvsagt både mat og drikke i tillegg til lokale, så slipper du å bekymre deg for bestillinger, logistikk og opprydding.

Rommene våre er tilrettelagt for våre gjester som ønsker det lille ekstra til små og store anledninger. Vi på Nama tilbyr deg en spesiell restaurantopplevelse med å skreddersy alt etter dine preferanser og behov. Booker dere våre private rom setter vi sammen en meny etter deres ønsker og vi tar selvsagt hensyn til allergier. Ta kontakt med restauranten for en unik middagsopplevelse i eksklusive og private rom med servering fra vårt moderne asiatiske kjøkken.

Dette bør du huske på om du skal arrangere event

Er du ansvarlig for årets julebord, sommerfest eller et annet event? Husk å booke lokale tidlig, slik at du får planlagt alt rundt festligheten. Vi hjelper deg selvsagt med planleggingen om du ønsker å ha arrangementet hos oss på Nama. Og om det er noe ekstra vi kan bidra med gjør vi selvsagt det!

Noen tips til deg som er arrangør:

  • Planlegg i god tid
  • Lag en plan for dagen, slik at du vet hva som skal skje til enhver tid
  • Sett av nok tid til de ulike delene under eventet, da vil det ikke bli oppfattet som stressende

Bestill ditt selskap eller event hos Nama

Er du på jakt etter et fint lokale, hyggelige servitører og god mat og drikke i Bergensområdet? Da er Nama et perfekt valg for deg! Vi skreddersyr, bidrar i planleggingen og sørger for at arrangementer blir slik som du ønsker. Ta kontakt med oss for å høre mer om chambre séparée i dag!

ROM 1

1-10 pers.

Rom nr. 1 har plass til 10 personer. Booker dere våre private rom, setter vi sammen en meny som passer til deres behov. Ta kontakt med restauranten for en unik møte- eller middagsopplevelse, i eksklusive og private omgivelser med servering fra vårt moderne asiatiske kjøkken. Rommene er utarbeidet og tilrettelagt for å ta i mot de av våre gjester som ønsker det lille ekstra til store og små anledninger. Vi på Nama setter vår ære i å kunne tilby dere en helt spesiell restaurantopplevelse som er skreddersydd til dine preferanser og behov.

ROM 2

14 pers. med mulighet for lyd og lys for konferansefasiliteter

Rom nr. 2 har kapasitet til 14 personer og har også mulighet for konferansefasiliteter med lys og lyd. Rommene er utarbeidet og tilrettelagt for å ta i mot de av våre gjester som ønsker det lille ekstra til store og små anledninger. Vi på Nama setter vår ære i å kunne tilby dere en helt spesiell restaurantopplevelse som er skreddersydd til dine preferanser og behov.

Nyhetsbrev

Motta nyheter fra Nama.