7 retters

Oppdag kulinarisk mesterverk med vår eksklusive 7-retters vintermeny hos Nama Japanese Fusion. Vår sesongbaserte meny er nøye sammensatt for å tilby en smakfull reise gjennom de fineste ingrediensene vinteren har å by på.

Start kvelden med de delikat kokte edamame bønnene strødd med havsalt, en perfekt introduksjon til smakene som venter. Deretter vil våre japanske kamskjell, servert på to måter, trollbinde dine smaksløker – den ene grillet robata-stil med foie gras og smørsaus, friskt revet wasabi og vintertrøffel, og den andre som en raffinert tartar med Amazu ponzu saus.

Vår Wagyu mini-burger vil deretter gi en saftig og luksuriøs overgang med toro og arvuga-kaviar som løfter smaksprofilen. Høydepunktet i måltidet fortsetter med vårt signaturvalg av Maki og Nigiri, håndlaget for å feire de klassiske smakene i japansk sushi-kunst.

Et annet høydepunkt er vår spicy okse indrefilet, tilberedt til perfeksjon og servert med en rik hummer-risotto, som kombinerer det beste fra land og hav. Og til slutt, la vår kokk overraske deg med en utsøkt dessert som kroner måltidet.

Dette er en invitasjon til å oppleve det ypperste innen japansk fusjonskjøkken, priset til 750,- per person. Vennligst kontakt oss for reservasjoner og eventuelle spesialforespørsler – vi gleder oss til å ønske deg velkommen til et uforglemmelig måltid hos Nama.

Nyhetsbrev

Motta nyheter fra Nama.